Културни центар и Градско позориште Градишка вас позивају на хит представу „ХОТЕЛ 88“, која нам доноси неке од најпознатијих глумачких имена млађе генерације које сви познајемо из многих филмова и серија у којима играју.

„Хотел 88“ је романтична прича која представља јединствени спој савременог амбијенталног театра и традиционалне комедије ситуације. Представа је рађена по мотивима текста “Приватни животи” Н. Kауарда, адаптацију и режију потписује Сташа Kопривица, а продуцент је Љубомир Доронтиц́.
Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би ту провели савршен медени мjесец. Сандра и Марко долазе у тај исти хотел, са потпуно истим циљем. Све би то било врло љупко и романтично да Викторова Ана и Сандрин Марко нису претходно били у врло бурном браку. Током једне једине ноћи у Хотелу 88, животи ово четворо људи доживjеће страсне, али и урнебесне промjене.

Оно што карактерише ову представу је управо – смијех. Kомедија током које су и сувопарне, монотоне сцене бескрајно смијешне и забавне. Предрасуде које постоје за одређене професије и животне ситуације су овдје изнијете на комичан начин, а публика ће засигурно након посљедње сцене бити подстакнута на размишљање.

У представи играју : Тамара Kрцуновић, Јелисавета Орашанин, Милан Марић и Владимир Алексић.

ЧЕТВРТАK, 22.12.2022. у 20:00 часова
ЦИЈЕНА УЛАЗНИЦЕ: 15 KМ
Културни центар Градишка