На позоришној сцени Културног центра синоћ је одиграна хит комедија „Код Тита у рају“ у извођењу глумаца: Андрије Ковача (Тито), Ранка Горановића (Фрањо Туђман), Марка Вучковића (Слободан Милошевић).
Радња представе дешава се код “Тита у рају”. Тито је одлучио преуредити рај, јер му у посјету долази Јованка, а мајсторе ће потражити путем огласа. На оглас се јављају Туђман и Милошевић и ту настаје смијех до суза.
Глумац Андрија Ковач, истиче да се у представи не баве носталгијом, већ на свој начин, првенствено хумором и сатиром, говоре о неким историјским,истинитим и помало горким стварима.
-Ријеч је о три историјске контраверзне личности, које су обиљежиле историју, а ипак је све кренуло од Тита. Иако људи, ове политичке личности посматрају свако на свој начин, ми смо их донијели тако да изазивају само смијех и симпатије, иако они за живота нису били нимало комични, ни карикатурални, каже Ковач.
Представа је урађена на модеран начин, те у њој могу уживати и млади који нису живјели у бившој Југославији, јер говори и о стању у земљама произашлим из некадашње државе, у којима данас сви народи „некако слично живе“.
Премијера представе ”Код Тита у рају” била је прије четири године и од тада са великим успјехом игра се широм региона, али и дијаспоре.