Поводом дана заљубљених популарна група Црвена јабука одржала је концерт у великој сали Културног центра у Градишци.

Врхунски музичари предвођени јединственим и непоновљивим Драженом Жерићем Жером приуштили су својим обожаватељима незаборавно вече уз најљепше љубавне пјесме као што су: „Тамо гдје љубав почиње“, „Узми ме кад хоћеш ти“, „Некако с прољећа“, Туго несрећо…и многе друге.
Публика свих генерација уживала је два и по сата у најљепшим баладама и безвременским хитовима, али и пјесмам са новог албума ,, Црвена јабука “.
Пјевач групе Дражен Жерић, каже да тајна њиховог дугогодишњег трајана на домаћој музичкој сцени, бити нормалан,искрен према себи, али првенствено према својој публици .- Најважнија је пјесма и да си поштен према публици, да концерте радиш за публику , а не збога себе и насловних страна, што је данас чест случај на естради, каже Жера. Жерић додаје, да се “Црвена јабука” никада није бавила трендовима, већ су пјесме увијек радили како им срце налаже.
Иза групе“ Црвена Јабука” је више од три деценије успјешног постојања на самом врху музичке сцене региона, милионски тиражи и хиљаде успјешно одсвираних концерата , какав је био и овај у Градишци.
Према ријечима, Жерића ”Црвена јабука “ И даље има велики број концерта широм региона и у иностранству. Након Градишке, концерте ће одржати у Финској, Енглеској, Њемачкој и Словенији.
-Сљедеће године, славимо јубилеј , 35 година постојања групе “Црвена јабука”,који планирамо да обиљежимо великом трурнејом широм Балкана и Европе, истакао је Жера.
Концеру “Црвене јабуке” у Градишци присуствовао је велики број грађана свих генерација.