Популарна група Црвена јабука одржала је концерт за памћење у великој сали Културног центра у Градишци.
Врхунски музичари предвођени фронтменом Драженом Жерићем Жером приуштили су својим обожаватељима незаборавно вече уз најљепше љубавне пјесме као што су: „Тамо гдје љубав почиње“, „Узми ме кад хоћеш ти“, „Некако с прољећа“, Туго несрећо…и многе друге.
Публика свих генерација уживала је више од два сата у најљепшим баладама и безвременским хитовима, али и пјесмам са новог албума ,, Црвена јабука “,који је изашао прошле године.
Пјевач групе Дражен Жерић, каже да тајна њиховог дугогодишњег трајана на домаћој музичкој сцени, бити нормалан,искрен према себи, али првенствено према својој публици .- Најважнија је пјесма и да си поштен према публици, да концерте радиш за публику , а не збога себе и насловних страна, што је данас чест случај на естради, каже Жера.
Жерић додаје, да се “Црвена јабука” никада није бавила трендовима, већ су пјесме увијек радили како им срце налаже.

  • Кад се бавиш музиком циљ ти је да та пјесма живи, да то слушају све генерације и заиста је лијепо видјети у публици младе људе ,који се нису ни родили када смо ми почели свирати, истакао је Жера.
    Иза групе“ Црвена Јабука” је више од три деценије успјешног постојања на самом врху музичке сцене региона, милионски тиражи и хиљаде успјешно одсвираних концерата , какав је био и овај у Градишци.