У концертној сали Културног центра у Градишци је одржан концерт под називом „Оне три“ у извођењу Маје Татић, Цеце Видовић, Ружице Чавић.
Градишка публика уживала је два сата у занимљивом и жанровски шароликом репертоару на којем су се нашле народне, забавне и стране пјесме.
Три познате умјетнице, свој наступ описале су као једну топлу причу из дневног боравка, коју бисте подијелили са своји пријатељима и породицом. Како истичу, то је вече које пјесмом грије срце и душу.

  • За ову сарадњу и концерт „Оне три“ заслужна је Ружица Чавић, која је и осмислила сценариј. Иако нас везује дугогодишње пријатељство и огромна љубав према музици, тек сада је дошао прави тренутак да „Оне три“ подијеле један овакав концерт са публиком. Пажљиво смо бирале све пјесме, које су на нашем репертоару, и заједно договарале хумористични дио концерта, рекла је Маја Татић.
    У склопу мини турнеје, концерт „Оне три“ поред Градишке ,одржан је у Бањалуци и Прњавору.
    Због великог интересовања, у марту ће одржати још два концерта за бањалучку публику, а након тога заједно улазе у студио, гдје ће снимити нову пјесму, коју је написала Ружица Чавић.