Књига КАД СРЦЕ ГОВОРИ већ увелико путује до ваших срца и испуњава своју мисију.

Ваше поруке ми свакодневно потврђују њену вриједност и моћ. Ова инспиративна аутобиографска прича ће вас насмијати, расплакати, дубоко замислити, освијестити и инспирисати да кренете пут остварења својих снова.

Даће вам мудрост и храброст да корачате напријед и лакше се суочите са животним искушењима. Подсјетиће вас на оно што знате, али сте успут заборавили. Пробудиће ваше потиснуте жеље и потенцијале. Животни приручник који вас учи како да живите своје могућности, а не ограничавајућа увјерења. Биће вам нераздвојни пријатељ, сапутник и подршка на путу у најдубље подруме ваше душе и најлуђе визије вашег срца. Повешће вас на једно предивно путовање са којег ћете се вратити мудрији, одлучнији, захвалнији, сретнији и спремнији да са лакоћом прихватите све што вам живот донесе. Оно што је најљепше је да са последњом страницом књиге није КРАЈ већ НОВИ ПОЧЕТАК.

Дођите и проведите фантастично вече уз писану ријеч и добро друштво. Шта о књизи „Кад срце говори“ каже професорица Радана Станишљевић?

„Постоје књиге загонетке. Наслов привуче читаоце, јер срце убија равнодушност. Читањем улазимо у зачарани простор алегорије. Свуда расуте честице живота – бијеле – црне. Сагнути у искушењу бирамо, играмо животну причу – сумња и борба. Свака честица мами срце – ићи храбро и вјеровати да дуга није варка. Љубав је љепота. Степенице одрастања су у нама. Да идемо заједно. Рука је пружена. Кренимо.“

У програму учествују:

– Радана Вила Станишљевић

– Небојша Ристић

Сриједа, 02.02.2022. године

Мала сала КЦ Градишка

Са почетком у 19:00 часова

Улаз слободан.

Ваш Културни центар Градишка