На данашњој сједници Скупштине града Градишка одборници су разматрали Извјештај о пословању ЈУ „Културни центар“ за 2018.годину.

Извјештај о пословању ЈУ „Културни центар“ једногласно је усвојен.


Овај Извјештај по много чему је специфичан, а првенствено по томе што је директор ЈУ „Културни центар“ Жељко Благојевић, непосредно по завршетку избора изашао из политике. Тај чин представља изузетак у политичком дјеловању и функционисању свеопште партократије и ситних политичких интереса, којима смо из дана у дан окружени и незадовољства које политика ствара одређеним потезима, свима нама који живимо у Градишци, Републици Српској и БиХ.


Једногласно усвајање Извјештаја представља пуну подршку визији и политици Културног центра, и свему ономе што смо у протеклом периоду, на измаку другог мандата директора Жељка Благојевића, осмислили и реализовали и искомуницирали са грађанима.


Комуницирали смо са грађанима и радили у интересу града ,а не политичких партија. Скупштина града Градишке, усвајањем Извјештаја о пословању КЦ, је потврдила дигнитет овог тијела и дала пуну подршку свему ономе што се радило у Културном центру и дала снажни вјетар у леђа да наставимо са нашом визијом и свим оним прогресивним активностима које припремамо. Скупштина града је потврдила да се издигла изнад партократије и малих политичких интереса и ставила нам обавезу али и одговорност, да у наредном периоду још снажније служимо граду и људима који живе у њему. Да наш град учинимо угоднијим и срећнији мјестом за живљење свима.


Актуелна политика нашег града потврдила је да се Градишка снажно гради и крупним корацима иде напријед.
Велика захвалност тиму Културног центра, који је већим дијелом био хомоген и окупљен око наше идеје и начина на који смо радили и како ћемо радити убудуће.


Волимо наш град, волимо нашу Републику и чинимо је љепшим мјестом за живот свих нас!
Директор ЈУ „Културни центар“ Жељко Благојевић