Одржана конференција за новинара поводом ТРЕШ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ И КОНЦЕРТ РИБЉЕ ЧОРБЕ у Градишци.

Поводом одржавања 3.Треш филм фестивала, који ће трајати од 14. до 16. септембра у Градишци, у Културном центру одржана је конференција за новинаре.
Овом приликом, директор Културног центра Жељко Благојевић захвалио је волонтерима Удружења „Мост“, ГИН порталу и члановима Градишке организације младих , који су равноправно уз тим Културног центра учествовали у осмишљавању и спровођењу кампање за предстојећи Фестивал и велики концерт „Рибље Чорбе“ у Градишци.

Благојевић је нагласио да су средства за одржавање овогодишњег Треш филм фестивала и рок концерта „Рибље Чорбе“ стигла са вишег нивоа власти, тачније средства је обезбиједило Министарство цивилних послова БиХ.
-Сматрам да је Треш фестивал један од највећих пројеката у БИХ, што показује да се Културни центар Градишка лоцира као један од лидера културних дешавања на нашим просторима, на шта смо јако поносни. Спектакуларно отварање које припремамо 14. септембра, показаће ,да је ово побједнички тим, који је спреман за још веће изазове и још снажније пројекте. Много се радило на промоцији овог Фестивала, наши волонтери кухали су кафу за грађане -“Кафа са Трешом“, разговарали смо са људима, позивали, обавјештавали ,дијелили флајере, а тако ћемо и наредних дана у нашој „кампањи културе“, све до отварања Фестивала, рекао је Благојевић.

Другог и трећег дана Фестивала (четвртак и петак,15. и 16. септембра) од 20 до 22 часа у малој сали КЦ, биће приказивана селекција филмова са Вараждинског 11.Траш филм фестивала. Љубитељи филмске умјетности моћи ће бесплатно да погледају нека од најбољих траш фимских остварења из читавог свијета, сврстаних у четири категорије: акција, борилачки, научна фантастика и хорора. Из Културног центра ,напомињу да филмови нису примјерени за особе млађе од 16 година, што је јасно назначено на свим рекламним материјалима.

На крају конференције, тим Културног центра Градишка на челу са директором Жељком Благојевићем још једном је позвао грађане свих генерацији да дођу на свечано отварање 3.Треш филм фестивала и концерт „Рибље Чорбе“ 14.септембра на љетној сцени КЦ од 20 часова.

Овогодишњ Фестивал је у знаку љубави, те доноси и једну предивну љубавну причу чији је главни актер „ТРЕШО“, али више о свему сазаћете на спектаклу отварања.