У Културном центру у Градишци синоћ је одиграна представа за дјецу „Пепа Прасе- кишни дан“ у извођењу Позориштанцета „Маслачак“ из Бијељине. Представа је рађена по истоименом популарном серијалу, који обожавају дјеца широм свијета.

Популарну породица прасића, која се у овој представи бори са грмљавином и пљуском савршено су утјеловили глумци: Марија Ћосић , која тумачи лик маме прасе, Иван Петровић, као тата прасе, Наталија Станкић која игра Пепу Прасе и Виолета Галовић која тумачи лик Џорџа.


Према ријечима глумице Марије Ћосић, представа је изузетно духовита, питома,са пуно гегова и кратких реченица, те је као таква намијењена за млађи узраст и дјеца је јако воле.
-Вечерас смо за градишку публику извели представу „Пепа Прасе“ у епизоди киша“, а то је друга епизода из серијалу о породици прасића из репертоара,коју дјеца и родитељи са великим осмијехом на лицу прате ,истакла је Ћосићева.


Према ријечима Ћосићеве, Позориштанце „Маслачак“ са сједиштем у Бијељини основано је прије три године. Позоришни ансамбл чини једанаест глумаца, а тренутно на репертоару имају 25 представа за дјецу, међу којима су: Пепа Прасе, Сунђер Боб, Патролне шапе,Маша и Медо, Штрумпфови и многе друге.
Након Лакташа и Градишке, представа “Пепа Прасе“ биће изведена у Бањалуци и Приједору.