У градишком ресторану “Carpe diem” синоћ су уручене награде ауторима најбољих фотографија на конкурсу “Сава у објективу”.
Прву награду у категорији професоналне фотографије освојио је градишки фотограф Предраг Зец, док је друго и треће мјесто припало је Вишеславу Берићу и Игору Петровићу из Градишке.
На конкурс је стигло више од 500 фотографија са мотивима ријеке Саве и њене околине, од 60 аутора из Републике Српске и Хрватске, а награде су додијељене у категоријама: професионалне, архивске и аматерске фотографије. У категорији архивске фотографије све три прве награде припале су ауторима из Градишке. Прва награда додијељена је фотографу Миодрагу Цофи Живановићу, друга Младену Моравцу, а трећа Бошку Гргићу.
У категорији аматерске фотографије прво мјесто подијелиле су Санела Мердановић из Градишке и Сања Сигурњак из Нове Градишке, друго мјесто припало је Милени Ерцег из Градишке, а треће су подијелили Дубравка Врсајковић из Нове Градишке и Марко Ћурић из Градишке.
Конкурс “Сава у објективу “подржали су град Градишка и Културни центар из Градишке, а генерални покровитељ је био ресторан “Carpe diem”.