У склопу новогодишњег конкурса „Пиши писмо Дједа Мразу“ „Дјед Мраз Културног центар и „Зимског града“ посјетио је јуче ученике девет одјељења првих разреда градских основних школа „Васа Чубриловић и Данило Борковић“.
Дјед Мраз је донио срећу и радост зимске чаролије у учионице наших првачића ,гдје су сви заједно пјевали, плесали и рецитовали најљепше дјечије пјесмице.
Овом приликом, директор Културног центра Жељко Благојевић и Дјед Мраз позвали су малишане да пишу, цртају и шаљу своје радове на новогодишњи конкурс, јер могу освојити богате награде ,а сваком одјељењу уручена је збирка одабраних литерарних радова са конкурса „Градишко прољеће“ „Први кораци“, која је објављена у издању Културног центра.
Такође, позвали су малишане да сљедеће године учествују на литерарном конкурсу „ Градишко прољеће“.
Дјед Мраз и директор Културног центра Жељко Благојевић приредили су малим школарцима изненађење, радост и празничну чаролију, коју ће сигурно памтити цијели живот.
Културни центар Градишка захваљује управи обе градске основне школе и наставном особљу на топлој добродошлици и указаном повјерењу, које су сигурно оправдали широким осмијесима на лицима малишана.
У склопу посјете Дједа Мраза Зимског града ОШ „Данило Борковић“ ,ученици трећег разреда поклонили су Дједа Мразу и Културном центру пано ликовних радова, инспирисаних новогодишњим празницима, те дали обећање да ће написати заједничко писмо и послати га на новогодишњи конкурса „Пиши писмо Дједа Мразу Зимског града“.
Наредних дана, Дјед Мраз Културног центра и „Зимског града“ посјетиће првачиће и у другим школама и приредити им забаву и дијелић празничне чаролије „Зимског града“.