Одржан годишњи концерт ЦКУД-а „Лепа Радић“.

Централно културно умјетничко друштво “Лепа Радић“ одржало је годишњи концерт под називом „ Пет година поново са вама“„ “’ у великој сали Културног центра у Градишци.
Овом приликом, бројној градишкој публици представиле су се : дјечије групе, извођачки ансамбли, пјевачка група и малишани из вртића, који су распоређени у седам група.
Концерт је отворен здравицом коју је извео господин Раде Баљанин, а поред домаћина ЦКУД-а „Лепа Радић“ на концерту су наступили чланови Фолклорног удружења грађана „Мотајички вук“ из Ситнеша код Српца.
Предсједник Цкуд-а „Лепа Радић“ Давор Симишић рекао је да ово је пети годишњи концерт од обнове друштва, на којем је наступили чланова свих секција и показали резултате рада у протеклом периоду.
-Ми смо препознати од општинске управе и јавних установа као озбиљан партнер , те смо ове године и за овај концерт имали добру подршку. Ту су и министарства и међународне организације, што потврђује да су нас препознали као удружење које може озбиљно реализовати одређене пројекте и организовати програме, као што је и вечерашњи концерт, навео је Симишић.
Симишић је нагласио да је година на измаку била посебно успјешна за ЦКУД „Лепа Радић“ у току које су реализовалу инострану турнеју и разна путовања.
Централно културно умјетничко друштво „Лепа Радић“ тренутно броји преко 270 чланова.