У организацији Друштва књижевника Градишка синоћ је у Културном центру представљена књига под називом „25 година од смрти пјесникиње и борца РС Радмиле Татић“ аутора Данила Карапетровића.
Ријеч је о књизи која говори о младој пјесникињи и борцу РС Радмили Татић из Градишке, која је 1993. године у 28 -ој години страдала на орашком ратишту, бранећи свој народ.
Аутор књиге, Данило Карапетровић истакао је да је Радмила од раног дјетињства вољела и писала поезију,а у средњошколским данима постала је члан Друштва књижевника Градишка.
– Наше „Друштво књижевника“ води рачуна о својим члановима и зато вечерас представљамо књигу посвећену Радмили Татић, пјесникињи и жени која је уградила свој живот у темеље Републике Српске, рекао је Карапетровић,истичући да су поводом десете годишњице од њене смрти, 2003.године постхумно објавили Радмилну прву збирку пјесама “Казаљке живота“.
Карапетровић је нагласио да овом књигом Друштво књижевника Градишка настоји да кроз лик и дјело Радмиле Татић, ода признање свим женама које су учествовале у Одбрамбено-отаџбинском рату,али и мајкама,супругама и сестрама које су изгубиле своје најмилије.
Упрограму промоцији учествовала Душанка Мајсторац, члан Друштва књижевника Градишка и тетка покојне Радмиле Татић. Мајсторчева је овом приликом, захвалила аутору Данилу Карапетровићу што је приредио ову књигу, која чува успомена на лик и дјело Радмиле Татић.