У препуној сали Културног центра Градишка синоћ је одиграна хит комедија „Шећер је ситан ,осим кад је коцка” у извођењу глумаца бањалучког позоришта „Јазавац“.
Позоришни комад “Шећер је ситан, осим кад је коцка” настао је по тексту и у режији Николе Пејаковића, а улоге играју : Александра Спасојевић, Љубиша Савановић, Миљка Брђанин и Жељко Митровић.
Глумац Љубиша Савановић рекао је да се ова представа на један комичан начин бави питањима мушко женских односа, тачније брачних односа и проблемима које брак носи.
-У овом позоришном комаду играм човјек који је у браку десетак година и брак му се налази у кризи. Његов лик био ми је занимљив и инспиративан за рад, али посебно ми је задовољство што ову представу играм са својим драгим колегама, јер како ми уживамо играјући у овој представи то се преноси и на нашу публику, рекао је Савановић.
Према његовим ријечима представа „Шећер је ситан осим кад је коцка, на позоришним даскама успјешно живи већ више од три године, што потврђују увијек пуне сале.
Савановић је навео да Градско позориште „Јазавац“ увијек има добре и интересантне представе, тако да публика унапријед зна да ће уживати и зато је посјећеност њихових представа велика,гдје год да гостују.
Градско позориште „Јазавац“ до краја године налази на мини турнеји по БиХ са представом „Мало благо „ и „Како су постале ружне ријечи“.