У великој сали Културног центра пред више од 500 посјетилаца синоћ је премијерно приказано ново филмско остварење домаћих јутјубера под називом “Јутјуб ратови”.
У филму “Јутјуб ратови” улуге тумаче 25 најпознатијих јутјубера из земаља бивше Југославије, а једну од главних игра популарни босанскохерцеговачки јутјубер Омер Надаревић – Омчо.
Омер Надаревић Омчо јавности је познати кроз самосталне забавне видео клипове на интернету,а како истиче тренутно на свом јутјуб каналу има преко 600 000 пратилаца.
Према Надаревићевим ријечима, снимање филма “Јутјуб ратови” трајало је девет мјесеци, на занимљивим локацијама широм бивше Југославије.
-Јутјуб ратови су својеврсна парадоји на познате филмске хитове „Ратови звијезда“и „Предатор“, рекао је Надаревић, додајући да су у овом филму главни актери заједно суочени са истим проблемом, који увијек ријешавају на шаљив начин.
Омчо је истакао да је ријеч је о акционој комедији у којој нема националног, расног, политичког, религијског или било којег другог вријеђања, а основни циљ је да насмију и забаве публику.
Прошле године, Омчо и његов колега Меца, такође познати јутјубер снимили урнебесну комедију под називом “Мацола”, који је приказан и у Градишци. Ова комедија постигла огроман успјех и популарност првенствено међу млађом популацијом, а судећи по одушевљењу градишке публике, која је синоћ дуготрајним аплаузом и овацијама наградила Омчу, успјех је загарантован и “Јутјуб ратовима”.
По завршетку пројекције филма многобројни обожаватељи овог занимљивог јутјубера имали су прилику да се фотографишу са њим. Након Градишке, Филм „Јутјуб ратови“ биће приказан широм бивше Југославије.