У Културном центру Градишка одиграна је хит представа за дјецу “Патролне шапе” у извођењу глумаца „Машиног позоришта“ из Београда.
Глумац Марко Николић, који у представи игра два лика Чејса и Рајдера, каже да је ова интересантна дјечија представа едукативног карактера ,базирана на истоименом цртаном филму о чопору слатких псића, који изводе различите спасилачке акције и којим су најмлађи потпуно фасцинирани.
-Велика популарност „Патролних шапа“, дала нам је идеју и разлог да креирамо представу по узору на тај цртани филм, имајући у виду да дјеца јако пуно времена проведи пред екранима, и да је много боље за њих да чешће иду у позориште и уживају у представама за дјецу, које су готово увијек интерактивног карактера, истакао је Николић.
Градишки малишани уживали су у интерпретацији познатог цртића у извођењу младих глумаца „Машиног позоришта“ из Београда: Мије Станишић, Алексе Раичевића и Марка Николића.
На позоришним даскама, представа “Патролне шапе” живи већ више од двије године, што додатно потврђује њену велику популарност међу дјецом.
„Машино позориште“ са овом представом гостовало је широм региона, а тренутно се налазе на мини турнеји по Републици Српској.