У малој сали Културног центра синоћ је изведена нова хит представа за дјецу „Добар слуга, зао господар“ Позоришта „Полетарац“ из Београда.
Представа доноси занимљиву причу о сукобу између књиге и мобилног телефона.
– У овој представи покушавамо да нашим најмлађима укажемо да је мобилни телефон, нешто што може да буде добар слуга али јако зао господар ако га превише користимо. У представи користимо дјечије игре, које су заборављене, а јако су интересантне, као и књиге да дјецу подсјетимо на њихову важност и значај, рекао је режисер и глумац Синиша Пилиповић. Он је нагласио да, као и у свим представама Позоришта “Полетарац”, најмлађи нису само пуки посматрачи, већ активно учествују у разрјешењу проблема и недомица главних ликова ове представе.
Занимљиве ликове ове представе: Цицу, Стеву, Чаробњака и Мобилни Телефон савршено су утјеловили глумци: Катарина Брадоњић, Никола Ђукић и Синиша Пилиповић и показали малишанима , како да мобилни телефон буде користан, али и како да сачувамо свијет маште и пријатељства и створимо љубав према књизи.
Према ријечима Пилиповића, премијера представе „Добар слуга, зао господар“ била је прије мјесец дана у Брчком , од када и траје турнеја по Републици Српској. Пилиповић је истакао да је представа одлично прихваћена од стране најмлађе публике јер доноси квалитетан, поучан, а у исто вријеме забаван садржај. Након Градишке, представу ће моћи погледати малишани у Козарској Дубици, Бањалуци и Новом Граду.