У поткозарском селу Грбавци, у срцу природе , поред ријеке Лубине налази се “Лубински кеј” једно од најљепших излетишта на подручју општине Градишка.
За све заљубљенике у природу ово је прави мали рај, предиван ријека, много зеленила и наравно богата понуда хране и пића, по приступачним цијенама.
Уз природне љепоте на излетишту Лубински кеј можете уживати у различитим спортско- рекреативним садржајима, као што су одбојка, мали фудбал, шетање уз ријеку и др. На излетишту се налази и мини дјечије игралиште са љуљашкама, клацкалицама и другим садржајима погодним за безбрижну игру и дружење малишана.
Невјероватно природно окружење и бројни садржаји излетишта Лубински кеј чине ово мјесто оазом мира за све генерације, од најмлађих до најстаријих љубитеља природе. Поред тога, у понуди је преноћиште за све који желе да проведу више дана у срцу природе.
У непосредној близини излетишта налази се археолошко налазиште са темељима манастира Карановац у коме је пронађен надгробни споменик исписан глагољицом из 12 вијека.
Уколико планирате дружење у природи са породицом или пријатељима ,посјетите излетиште Лубински кеј и сигурно нећете погријешити, јер ово је идеално мјесто за одмор, рекреацију и уживање.