У концертној сали градишког Културног центра синоћ је одржан Дјечији плесни програм под називом „Дјеца су украс свијета“ у организацији Плесног студија „Dance step“ .
Преко четрдесет полазника Плесног студија „Dance step“ узраста од 3 до 11година приредили су градишкој публици праву плесну чаролију извођењем бројних кореографија, које су усавршили током протекле плесне сезоне. Своје плесно умијеће, пред многобројном публиком показали су полазници плесне играонице,секције јазз балета, хип хоп секције и других.
Тренер и плесни кореограф Плесног студија „Dance step“ Вера Калајџић истакла је да плесни програм “Дјеца су украс свијета“ представља круну рада протекле плесне сезоне ,која је била јако узбудљива и успјешна за све чланове овог плесног студија.
-Протеклу сезону обиљежили су је бројни наступи и такмичења наших чланова на плесним фестивалима у Републици Српској, БиХ и Хрватској. Посебно бих издвојила наше прво гостовање на плесном фестивалу у Задру, као и гостовање у Пожеги на Плесном фестивалу „Плесоказ“ који је ревијалног карактера и гдје учествујемо већ шесту годину за редом. Јако смо поносни и на наше последње такмичење у овој сезони које је било у Витезу, гдје су чланице нашег плесног студија освојиле четири прва мјеста у различитим плесним категоријама, рекла је Вера Калајџић.
Она је додала, да су чланови Плесног студија “Dance step“ учествали и на бројним манифестација на подручју градишке општине.
Калајџићева је овом приликом истакла, да од 17.јула Плесни Студио „Dance step“ организује Лјетну школу плеса у Градишци, те позвала све малишане да им се придруже и љетне празнике проведу на квалитетан и забаван начин.