У великој сали Културног центра у Градишци синоћ је одржан дјечији музички програм под називом „Час са Леонтином“.
На „Часу са Леонтином“,популарна пјевачица Леонтина Вукомановић заједно са градишким малишанима пјевала је неке од највећих дјечијих хитова. У оквиру програма наступили су и изванредни чланови вокалног атељеа „МаМа ВОX“ из Бањалуке.
-Вечерас за градишке малишане припремили смо час евергрин музике.То су највећи дјечији хитови, које сам слушала као дијете, али и композиције које сам написала за дјецу од 1996.године до данас, као што су „Чувајте нам ђаке, „Како расту деца“ и многе друге, истакла је Вукомановићева.
Вукомановићева је додала да је „Час са Леонтином“ поред Градишке одржан у Прњавору и Дервенти.

  • Ово је почетак јесење сезоне и сам концепт „Часа са Леонтином“је замишљен као дружење са талентованим малишанима, различитих узраста, тачније као интерактивна комуникација између мене и најмлађих, навела је Вукомановићева.
    Леонтина Вукомановић је један од најплодоноснијих дјечији музичких педагога у регион, оснивач је дјечијег хора „Чаролија“ који броји више од 300 чланова, те умјетнички директор истоименог фестивала . Свој рад ,као мало ко, посветила је дјеци и раду са дјецом.
    Дјечији програм„Час са Леонтином“ одржан је под покровитељством Општине Градишла у склопу манифестације „Градишка јесен“.