Имање породице Жељка Благојевића из села Грбавци засеок Трешњице репрезентативан је примјер традиционалног сеоског имања и угодног природног амбијента за релаксацију и опуштање.
Традиционална архитектура са примјесама модерног и функционалног стила, један је од карактеристика овог сеоског имања.
Породица Благојевић већ дужи низ година производи врухунску ракију шљивовицу од квалитених старих сорти шљива. Ракија Благојевић постала је препознатљив бренд на подручју општине Градишка али и шире. Процес производње ракије у ракијском подруму Благојевић, није се мијењао неколико деценија, већ се рецептура преноси са кољена на кољено.
У ракијском подруму „Благојевић“ налазе се каце и ракијска бурад од најквалитетнијег храстовог дрвета , стари више од пола вијека, што према ријечима домаћина, даје посебан окус овом традиционалном пићу. Ракија Благојевић препознатљива је првенствено по квалитету, али и занимљивој и оргиналној амбалажи .
Поред производње ракије, породица Благојевић бави се узгојем најквлитенијих врста аутохтоног воћа, поврћа , украсног биља и цвијећа.


Благојевићи првенствено настоје да сачувају најстарије врсте воћа и осталог биља, које су карактеристичне за наше поднебље, а тренутно су пред изумирањем. Готово заборављене сорте које су некада биле доминантне на овим просторима као што су аутохтоне сорте шљиве: сисача, савка, бјелосавка, црносавка, затим јабуке : петровњача, лубеничарка, зеленика, шареника, или најљепше старе сорте крушке: карамут, лубеничарка ,вида налазе се у воћњацима имања Благојевић.
Најразличитије врсте цвијећа, красе двориште и околину , али и ту се нагласак ставља на оне аутохтоне врсте карактеристичне за подручје Козаре и Поткозарја. Посебна атракција за све посјетиоце овог имања, првенствено најмлађе су бројне домаће животиње.
Највећу пажњу привлачи породица магараца, поред њих ту су краве, овце ,козе, свиње, бројна живина, пси и мачке .
Имање Благојевић је у потпуности прилагођено за све љубитеље природе и излетнике свих генерација, а првенствено за дјецу. На травнатој подлози налази све огромна дјечија играоница са свим потребним садржајима: љуљачке, трамболине,пјешчаник, тобогани и различити реквизити за играње.
На имању се налазе уређени спортски терени: кошаркашко, одбојкашко, фудбалско игралиште, као и велики шах за оне који нису љубитељи већих физичких напора. Чист ваздух, укусна органска храна , домаћи производи, предивна природа и занимљиви садржају , гарнтују врхунско задовољство за све који случајно или намијерно дођу на имање Благојевић. Домаћине посебно радује посјета најмлађих, којима је дан на овом имању посебан доживљај.
Породица Благојевић истиче да је Козара и Поткозарје најљепши природни драгуљ, који треба брусити и чувати за будуће генерације. Управо они су прави примјер како се поштује и чува дух предака, богата традиција, али и природна богатства у свој својој љепоти.