У организацији Удружења параплегичара регије Бањалука, канцеларија Градишка, данас је у Кутурном центру отворена изложба радова рађених техникама декупаж и пирографија .
Посјетици изложбе у прилици су да погледају,али и купе изложене украсне предмете, иконе , рамове и друго.
Изложба је резултат вишедневних креативних радионица, које је Удружење параплегичара Градишка у сарадњи са Удружењем ампутираца „УДАС“ и Међуопштинском организацијом Савеза слијепих Градишка организовало у протеклих мјесец дана.

  • Циљ наших креативних радионица био је дружење и размијена искустава из ове умјетничко -стваралачке области, али првенствено обука и усавршавање у изради радова техником декупаж и пирографија. За релативно кратко вријеме учесници радионица стекли су знање и усавршили ове технике, што је резултирало изванредним радовима које данас представљамо на овој продајној изложби, рекла је предсједник Удружења параплегичара Градишка, Наташа Шврака.
    Шврака је истакла да је веома значајно што су учеснице радионица , сада у могућности да самостално израђују различите ручне радове, који им убудуће могу бити скроман извор приход.
    Изложба у Културном центру Градишка отворена је данас до 16 часова.