ОДРЖАН КОНЦЕРТ МУЗИЧКОГ ЗАБАВИШТА ОМШ „БРАНКО СМИЉАНИЋ“
У концертној сали Културног центра Градишка синоћ је одржан концерт Музичког забавишта Основне музичке школе „Бранко Смиљанић“.
Извођењем дјечијих пјесмица и бројалица уз занимљиве кореографије, малишани узраста 5-7 година представили су своје гласовне могућности и резултате рада у току школске 2016/2017 године.

  • Музичко забавиште ОМШ „Бранко Смиљанић“ почело је са радом прије пет године, тренутно броји 30 чланова, а основни циљ му да дјеци приближи музику, да кроз пјесму, игру и плес науче основне музичке елементе, развију опсег гласа и осјећај за ритам, те да се што боље припреме за евентуални полазак у музичку школу, рекао је директор ОМШ „Бранко Смиљанић“ Иван Ристић.
    Ристић је истакао да је веома битно у најранијој доби развити љубав према музици код дјеца, те нагласио да дјеца у забавишту стичу самопоуздање, што је јако важно, јер су са пет година већ на сцени.
    На концерту су наступили и полазници припремног разреда ОМШ „Бранко Смиљанић“,а гости концерта били су чланови Плесног клуба“ Ритам“ из Српца.