Градско позориште Градишка вас позива на представу наших пријатеља из Бања Луке, Градског позоришта Јазавац, који ће за нашу публику одиграти представу Скупштина, која ће вас насмијати до суза.

Како изгледа породична скупштина и колико се разликује од оне коју пратимо на малим екранима, ко је прешао цензус, а ко ће настрадати ребалансом буџета.

Наизглед типична породица, све своје одлуке доноси засједањем породичног вијећа, гдје гласају о најбаналнијим одлукама као што су прање суђа, јеловник, набавка таблета или реновирање собе.

Када глава породице Бранко, којег је утјеловио Александар Стојковић Пикси одступи са мјеста предсједника Скупштине, настаје борба за власт његове супруге Жане, коју тумачи Наташа Иванчевић, и дјеце Ане и Немање, коју су утјеловили Ања Станић и Сенад Милановић.

Ни у овој “скупштини” није било могуће проћи без страног фактора, а у тој улози се нашао Марко Недељковић, који је сјајно утјеловио лик Нијемца, Аниног момка, који такође добија право гласа, а на крају показује и како с временом постајемо дужници управо том страном фактору, са каматама које ћемо плаћати до краја живота.

26.03.2022 у 20.00 часова

Мала сала Културног центра

Цијена улазнице 8 КМ