У организацији Удружења „Денариус“ у Културном центру Градишка, одржан је 24. међународни сајам колекционарства и антиквитета на којем су презентоване богате колекције из различитих области сакупљања.

Сајам је и овај пут окупио преко 40 излагача са подручја Босне и Херцеговине, Словеније, Србије, Црне Горе, Хрватске, Аустрије .

Колекционари, љубитељи антиквитета и други посјетиоци били су у прилици да виде разноврсне колекције из традиционалних области колекционарства као што су филателија , нумизматика, милитарија, али и различите антиквитете као што су инструменти, фотографије , ордени, књиге, стрипови, плоче и друго.

Из Удружења „Денариус“ кажу да је сваки сајам прилика за дружење, размијену информација и искуства међу колекционарима, али и начин да се продају и употпуне колекције, те да су из године у годину све више задовољани одзивом излагача као и посјетом .

Према ријечима предсједника Удружења „Денариус“ Алена Мешића градишки сајам колекционартства и антиквитета, након Београда и Љубљане трећи по значају на простору бивше Југославије.

Богата понуда изложака 24. сајама колекционарстава и антиквитета у Градишци, традиционалано је окупила бројне љубитеље колекционарства и антиквитета али и друге грађане свих генерација.