У предивном празничном амбијенту, на платоу Културног центра, синоћ је свечано отворен “Зимски град“ у Градишци.

Ова традиционалана празнична манифестација отворена је концертом популарне београдске групе Тропико бенд, а истом је претходило отварање клизалишта за најмлађе суграђане.

Градоначелник града Градишка Зоран Аџић поздрављајући суграђане рекао је да наредних мјесец дана Градишчани свих генерација могу уживати у пазничној чаролији Зимског града, која ће обиловати бројним културним и забавним садржајима.

Аџић је искористио прилику да се захвали свим друштвено одговорним компанијама, првенствено КП „Водовод „ и КП „Градска чистоћа“ који су градској управи помогли да реализује манифестацију „Зимски град“и приреди предиван амбијен на тргу у Градишци.

Аџић је честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике свим суграђанима уз жељу сви буду живи, здрави и срећни, те и да заједно градимо Градишку и Републику Српску.

Директорица Туристичке организације Градишке, Валентина Перић истакла је да током наредних мјесец дана, колико ће трајати Зимски град посјетиоце очекује много манифестација, првенствено за дјецу али и одрасле суграђане и госте града на Сави.

Фронтмен Групе Тропико бенд , Александар Цветковић изразио је задовољство због прилике да својим концертом отворе предивну празничну манифестацију у Градишци и да се друже са градишком публиком.

Отварању Зимског града у Градишци присуствовао је велики број посјетилаца, који су упркос хладном времену и киши, до дуго у ноћ пјевали и плесали уз хитове Тропико бенда, који је приредио журку за памћење.

Посебно радосни били су малишани који су бесплатно могли уживати на клизалишту Зимског града, али и дружити се са Дједа Мразом и дјечијим аниматором Бобаном Фазонком.