Средњу музичку школу „Владо Милошевић“ завршио је у Бањалуци, на одсјеку за клавир и теорију. Дипломирао је на Академији умјетности у Бањој Луци у класи проф. Арсена Чаркића, гдје је тренутно студент на постидипломским студијама.

У току школовања наступао је на бројним музичким манифестацијама и такмичењима, на којима је остварио значајне резултате. Прву награду на Републичком такмичењу осваја 2014, а бројне награде осваја и на такмичењима „Бањалучки бијенале“, „Такмичење музичких школа РС“. Прве награде такође осваја и као члан клавирског дуа, а са камерним триом осваја прве награде на такмичењу „Donne in musica“ у Крагујевцу, 2017. И 2018. у Београду, те специјалну награду на такмичењу у Македонији „Art in Veles“. Велики број признања и првих награда осваја и из области теоретских музичких дисциплина.

Одржао је низ солистичких концерата у просторима Културног центра „Бански двор“, Музичкој школи „Корнелије Станковић“ Београд, Музичкој академији у Загребу. Културни центар Градишка и многим другим концертним просторима широм РС.

Године 2018. Представљао је Републику Српску на међународном фестивалу „Шопен фест“ одржаном у Београду.

Сриједа, 29.06.2022. од 19:00 часова

Мала сала

Културни центар Градишка