ОМЕР ХОЏИЋ је стендап комичар из Мостара.

Има 29 године и преко 800 наступа широм Балкана, а понеки и у правој Еуропи. Његове наступе снимали су ТВ1, Comedy Central и многи мобители из публике.

Био је аутор и водитељ прве БиХ политичко друштвене сатиричне тв емисије „Monty Dayton show“. Члан је мостарске сатиричне скупине Ономатоблеја са којом ради истоимену радио емисију и са којом је произвео представу Изборна Смутња (2018) , Ономатоблеја Show ( 2019) и Ономатоблеја Talk Show (2020).

Његов наступ је провокативан, брутално искрен, а неки кажу и смијешан.

Игор Дрљо је најмањи Херцеговац. Мостарац пун позитивне енергије који је постао и прави Херцеговац, јер се преселио у Загреб. Растао првих пар година и нагло престао, али зато се није престао дебљати. Станд уп-ом се бави од 2013.године. Мало буре позитивне енергије. Људи су љубоморни на њега због тога (не зато што изгледа к’о буре, него због енергије). Аутор сатиричне БиХ емисије Monty Dayton show, учесник прве сезоне Директора Свемира (ХР Таскмастер) и још много тога, али не могу се сада сјетити. Видљиви синдром пудлице, лаје на све око себе и види све у својој величини. Ако га видите не бојте се, не гризе… ЈОШ.

Недеља 29.05.2022. у 19:00 часова

Мала сала Културног центра Градишка

Цијена улазнице: 5.00 КМ