❗Позивамо Вас на мултимедијални догађај Сјећање на Милана Младеновића „Као да је и даље ту“ – пројекција филма, рок трибина, акустични концерт.

У оквиру наведеног програма прво је планирана пројекција документарног филма “Дечак из воде” Марка Новичића (25 мин), затим ће бити одржана рок трибина посвећена дјелу Милана Младеновића (45 мин) а послије тога акустични концерт најбољег ЕКВ трибуте бенда „Деца из воде“ (БГ) уз пратњу легендарног
Микице Стефановића некадашњег члана групе Лимуново дрво, иначе прве групе Милана Младеновића. У улози Милана Младеновића је вокал и гитара Зоран Младеновић а као некада Маргита, клавијатуре свира Луна Шкопеља кћерка познатих музичара Мадам Пиано и Дејана Шкопеље ( “Бабе”). ЕКВ трибуте “Деца из воде” ће одсвирати пресјек највећих хитова ЕКВ -а у акустичној изведби, укључујући и првенац Катарина II те неколико пјесама групе “Шарло Акробата” у којој су свирали Милан Младеновић и први бубњар ЕКВ-а Ивица Видовић – ВД.
Осим тога, први пут ће бити изведене и неке пјесме групе Лимуново дрво.

“Деца из воде” су од стране музичке јавности проглашени за најбољи и најувјерљивији ЕКВ трибуте бенд а то потврђује и сарадња са некадашњим члановима ЕКВ-а – Раком, Болетом, Фирчијем, Жиком Тодоровићем и Тањом Јовићевић.

Четвртак, 03.03.2022. године
Са почетком у 19:00 часова
Цијена улазнице 5КМ.

Ваш Културни центар Градишка