Градско позориште Градишка вас позива на одличну представу познате хрватске глумице Мие Беговић која ће бити одиграна у Културном центру у сриједу 09.02 са почетком у 20 часова.

Монодрама Мие Беговић “Све што сам прешутјела” праизведбу је доживјела на сцени позоришта “Видра” 25.11.2016. Том је монодрамом славна умјетница обиљежила 30 година глумачке каријере. Миа Беговић ауторица је монодраме о Њој – жени, умјетници, подузетници, мајци, сестри. Жени која прича свој живот на сцени као особа „изван сцене“. Причајући о својој прошлости и свом животу, Миа се дотиче свих актуелности које муче свакога од нас, а публика се може поистовјетити с главном јунакињом у многим аспектима. Ријеч је о истински зрелом глумачком остварењу сјајне глумице с тридесетогодишњом каријером.

“Све што сам прешутјела” је одлична монодрама. Самоиронична, бескрајно духовита, оптимистична упркос свему и успркос свима. Миа гледаоце води кроз свој живот, подастире им своје успоне и падове, успјехе и неуспјехе, љубави, растанке и губитке, али и највеће животне и професионалне радости. Глумица с публиком дијели огољен живот. И кад је у тренерци, уморна и исцрпљена, и кад је дотјерана и гламурозна, Миа Беговић је једноставно самосвјесна, чврста, прекрасна жена, мајка, сестра, пријатељица… Једна од многих које ће се у овој монодрами препознати.

Цијена улазнице: 8КМ.
Градско позориште Градишка (мала сала Културног центра Градишка )
Сриједа 09.02 у 20 часова