Помозимо породици Добрњац из Машића у обнови породичног домаћинства у којем живи седам чланова од којих нико није запослен, а најстарији члан домаћинства је пензионер. Од  троје малољетне дјеце, двоје су дјеца са тежим обликом инвалидитета, непокретни су, не говоре, а један од дјечака је уз то и слијеп. Због честих здравствених проблема, оба родитеља нису у могућности да заснују радни однос.

Удружење за помоћ Ментално недовољно развијеним лицима покренуло је акцију адаптације и санације породичног домаћинства наших чланова Добрњац  Сергеја и Кристијана, гдје нам је жеља да постојећу кућу прилагодимо потребама цјелокупне породице на начин да смо предвидјели:

-изградњу предулаза са рампом за инвалидска колица,

-изградњу степеништа,

-изградња високог поткровља,

-замјена цијеле кровне конструкције,

-постављање нове PVC столарије,

-адаптација водо и електро инсталација,

-изградња прилагодљивог купатила,

-постављање фасаде са изолацијом,

-опремање са намјештајем.

Процијењена вриједност градђевинских радова око 50 000 КМ.

Можете помоћи:

Позивом на број телефона 1416 можете донирати 1КМ у временском периоду до 31.07.2021. Број је покренут у сарадњи са удружењем параплегичара регије Бања Лука. 

Новчана средства можете уплатити на жиро-рачун Удружења за помоћ МНРЛ, Градишка Ж-Р. 56201000000815-82 са назнаком: помоћ санације домаћинства породици Добрњац.

Даривањем грађевинског материјала, кућанских апарата, физичком помоћи у грађевинским радовима.

Сви људи добре воље који би жељели да помогну на било који други начин, такођер могу се јавити предсједнику Удружења за помоћ МНРЛ Градишка Драгославу Шинику на број телефона 066/169-875 и Културном центру Градишка на број 051/810-500.

Помоћ нам је стварно потребна.

Ваш Културни центар Градишка