Поштовани пријатељи, испред екипе играног филма „Дјеца Козаре“, у режији Лордана Зафрановића, овим путем вас информишемо о позиву за кастинг за глумце – дјецу и младе (дјевојчице и дјечаци, узраста од 7 до 18 година).

Наведени догађај одржаће се у просторијама Дома културе у Врбашкој (Градишка) за дјецу са подручја Градишке и Козарске Дубице дана 19.06.2021. године у пријеподневним часовима.

Кастинг менаџер је господин Слободан Бобан Дедеић. Након ужег избора у другом кругу (када се изврши избор одговарајућих глумаца) придружиће се и режисер Лордан Зафрановић.

Начин пријаве је на позив. Пријавити се можете на фејсбук страници „Врбашка кроз вријеме“ или на мејл Културног центра Градишка (kulturnicentar.gradiska@gmail.com) до недјеље 13.06.2021. године. Пријава треба да садржи: име и презиме, годину рођења, мјесто пребивалишта, контакт телефон. Тачан распоред и сатница кастинга биће објављено дана 15.06.2021. године на фејсбук страници „Врбашка кроз вријеме“ и сајту Културног центра Градишка (https://kcgradiska.com/).

претходна објава

следећа објава