У мјесецу марту када обиљежавамо Дан жена и када нам долази прољеће, Градско позориште Градишка је свој репертоар поставио у складу са овим лијепим датумима везаним за март.

Након представе Мало благо наших колега из Градског позоришта Јазавац, наше позориште ће извести своју представу Љубав и то у два термина 24. марта сриједа и 29. марта понедељак у 20 часова, на малој сцени Културног центра. Представа Љубав је премијерно изведена у септембру 2018. године и одушевила градишку публику, те је поново враћамо на репертоар у мјесецу марту.

Представа Љубав је комична драма, која говори о кризи брака, о љубавном трокуту, о пријатељству, а у ствари о трагању за срећом која се једноставно зове љубав.

Режисер представе је наш прослављени глумац Златан Видовић, који је радњу овог чувеног текста Мјурина Шизгала поставио у простор градишког кеја у близини савског моста.

Тиме је ова представа постала блиска нашој публици, која се могла пронаћи у неком од ликова у овој комичној драми.У представи играју: Миљка Брђанин, Адмир Мешић и Ђорђе Јанковић, а музику и сонгове у представи радила је градишка група Слика и прилика, док сценографију и костим потписује Јелена Видовић.

Цијена улазнице је 7KM, а због тренутне епидемиолошке ситуације број карата је ограничен, те се потрудите да на вријеме обезбједите карте за ову комичну драму о љубави.