У оквиру манифестације „Градишко љето 2019“синоћ је у малој сали Културног центра плесни студио „ДЕНС СТЕП“ уприличио „Вече модерног плеса и фитнес за најмлађе.
Према ријечима главног тренера ПС „Денс степ“, Вере Калајџић, одржавање „Вечери модерног плеса и фитнеса“, планирано на љетној позорници КЦ, али због кише и неповољних временских услова, одржано је у малој сали гдје су због ограничено простора, програм морали прилагодити новонасталим условима.
Вечерас смо уприличили кратки фитнес програма за најмлађе, а након тога одржан је мини концерт ПС „Денс степ“ на којем су поред наших чланова, наступили и гости из Српца, истакла је Калајџићева.
Градишка публика била је у прилици да више од сат и по времена ужива у модерним плесним стиловима попут хип-хопа и џез балета, које су извели чланови ПС „Денс степ“ и њихови гости из плесног клуба „Цезар“ из Српца.
На позорници се представило преко 30 плесача узраста од 3 до 12 година, који су одишевили публику својим плесним умијећем.
Данка Мирјанић испред Туристичке организације Градишка истакла је да је „Вече модерног плеса и фитнеса“ за најмлађе, у оквиру „Градишког љета“ прва манифестација посвећена дјеци.
Кроз вечерашњи програм уводимо наше малишане у програм манифестације „Градишко љето“ у оквиру које ће у наредних десетак дана, бити одржани различити садржаји за дјецу, као што су позоришне представе, дјечије радионице и друго, рекла је Мирјанићева.