Представници градске управе Градишка уприличили су јуче у Културном центру традиционални годишњи пријем за вуковаце и ученике генерације основних и средњих школа.

Ове године ,пригодне поклоне и новчане награде добило је 36 најбољих ученика основних и средњих школа са подручја општине Градишка.

Награде најбољим ученицима уручила је замјеница градоначелника Градишке Драгана Илић, која им је том приликом честитала на постигнутим резултатима и пожељела срећу у даљем школовању.


Три ученика генерације средњих школа награђени су са 500 КМ, седам ученика генерације основних школа награђено је са 300 КМ, док је за 26 вуковaca основних и средњих школа обезбијеђена новчана наград у износу од са по 100 КМ .


-Градска управа Градишка овим симболичним наградама,покушава најбољим ученицима ставити до знања да препознаје њихов рад, труд и залагање.Ово није једини начин на коју настојим помоћи образовање, Градска управа из буџета за 2019.годину издвају 2,4 милиона марака за образовање, за стипендирање , превоз ђака ,материјалне трошкове основних и средњих школа и друго ,истакла је замјеница градоначелника Градишке, Драгана Илић.