У Културном центру у Градишци одржан је плесни концерт чланова Плесног клуба „Ритам“ из Српца.
Према ријечима Светислава Савановића, плесног тренера и једног од најуспјешнијих чланова ПК “Ритам“ на концерту у Градишци учествовали су чланови различитих степена њихове школе плеса из Александровца, Градишке и Српца.
-Вечерашњи концерт је намијењен за полагање првог степена школе плеса програма соло-дуо–трио, гдје ће се градишкој публици представити полазници који тренирају тек 3 мјесеца, а изводе чак четири плесна стила: стандардни, латиноамерички, друштвени и слободни плес, рекао је Савановић.
Он је истакао да су јако поносни на брз напредак нових чланове,који су за кратко вријеме успјели савладати први степен у њиховој плесној школи.
На концерту су се представили полазници из Александровца и Градишке и старији чланови ПК „Ритам“ из Српца ,а посебно одушевљење изазвао је наступ плесних парова: Јулије Кандић и Марко Миљевић као и Светислава Савановића и Милице Кандић.
Подсјећамо, да су на недавно одржаном Државном првенству БиХ у стандардним и латиноамеричким, чланови ПК „Ритам“ остварили изванредан успјех. Светислав Савановић и Милица Кандић освојили су титулу првака у стандардним плесовима, док је друго мјесто у категорији јут у програму латиноамеричких плесова, припало Јулији Кандић и Марку Миљевићу.
Према Савановићевим ријечима у току су припреме за плесно такмичење у Зеници које ће се одржати 20.априла.
Поред редовних часова и проба, за предстојећи период ПК „Ритам“ припрема бројне плесне програме, као и редовни љетни концерт који ће се одржати у Градишци.
Плесни клуб „Ритам“ броји преко 100 чланова такмичара, а поред тог чланство чине и полазници друштвених секција и школе плеса за одрасле.