Културни центар Градишка угостио је јуче у празничном амбијенту “Зимског града” дјецу из Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Градишка , кориснике “Дневног центра” и специјално одјељње ученика ОШ “Петар Кочић” из Нове Тополе.
Овом приликом, дјеци са посебним потребама уручени су новогодишњи пакетићи, након чега су су дружили и фотографисали са са Дједа Мразом, испред најљепше новогодишње сценографије која краси овогодишњи Зимски град. За забаву малишана био је задужен мађионичар “Мистер X” и наравно “луцкасти” кловн.
Дјецу која су жељела и којима је здравствено стање дозвољавало изашли су на лед и клизали се на клизалишту „Зимског града“ , што их је посебно обрадовало.
Након игара на леду, малишани су уживали у укусним сендвичима, сокићима и топлим напицима.
Културни центар обезбиједио је 40 слатких пакетића за мале посјетиоце градишке зимске чаролије које је малишанима традиционално уручио Дједа Мраз. Поред слатких пакетића, члановима Удружења МНРЛ уручена су четири поклон бона у износу од 50 КМ, које је обезбиједила компанија “ВИТИНКА”, један од пријатеља “Зимског града”.