Новогодишњи украси „Краљице стиропора“ уљепшали зимску чаролију Културног центра
Овогодишњу бајковиту сценографију „Зимског града“ на отвореној позорници Културног центра, као и позорницу наш велике сале ове године својим празничним креацијама од стиропора украсила је госпођа Радиславка Новаковић из Бањалуке.
Све што смо зажељели наша пријатељица претворила је у стварност. Својим креацијам од стиропора учинила је нашу бајку још чаробнијом и свечанијом.
Јелкице, ирваси, дједа мраз, мале и велике санке, новогодишњи натписи, цртани ликова, камини ,чизмице, куглице и остали бројни украси којима је украсила унутрашњост и спољашњост Културног центра одушевљавају све наше посјетиоце од најмлађих до најстаријих.
Госпођа Радиславка Новаковић већ двије године успјешно води своју креативну радионицу, необичног назива „Похабани шик“. Овим послом, који би многи назвали умјетношћу почела је да се бави из радозналости, али убрзо је открила да је то поље на којем се одлично сналази и на којем може изразити сву своју креативност.
Поред декорација од стиропора, које најчешће израђује за дјечије рођендана, забаве и различите прославе, госпођа Новаковић бави се израдом 3Д реклама и лога по вашој жељи.
Ове године, по први пут „Похабани шик“ своје креације изложио је и у једној од кућица у „Зимском граду“ Градишка. Овдје можете наћи све за ваше прославе, рођендане, новогодишњу декорацију, имена и рођенданске бројеве са сјајем у различитим величинама, облицима и бојама,а по повољним цијенама.
Културни центар прави је примјер новогодишње чаролије коју и вама може приредити креативна радионица „Похабани шик“ и госпођа Радиславка Новаковић!
Велика хвала госпођи Новаковић на изванредној новогодишњој декорацији којом је уљепшала наш Културни центар и нашу празничну чаролију на радост свих посјетилаца, а посебно наших малишана.
О креацијама од стиропора, које израђује госпођа Новаковић, можете више сазнати на ФБ страници Похабани шик! Наше топле препоруке!