У препуној сали Културног центра Градишка синоћ је одржан хуманитарни концер популарног бањалучког Дјечијег хора „Врапчићи“ чији је циљ био прикупљању средстава за лијечење једногодушњег Леона Радака,који болује од тумора јетре.
Умјетнички руководилац хора „Врапчићи“ Бранислав Ђаковић каже да је на приједлог једног од родитеља ,чије је дијете члан хора, одлучено да се у сарадњи са Културним центром Градишка организује концерт за Леоново лијечење.
-Након што смо сазнали за здравствено стање малог Леона одлучили смо да организујемо хуманитарни концерт у Градишци и да дамо свој скромни допринос у прикупљању средстава за његово излијечење, рекао је Ђаковић.
Ђаковић је овом приликом захвалио Културном центру Градишка, члановима хора „Врапчићи“ и њиховим родитељима, а посебно бројној градишкој публици која је својим доласком и куповином улазница подржала ову хуманитарну акцију.
Дјечији хор „Врапчићи „приредио је прави музички спектакл за градишке малишане и њихове родитеље изводећи добро познате хитове са свог репертоара али и пјесме са новог албума који носи назив „Тенис краљица“.
Продајом улазница и добровољним прилозима, на концерту „Врапчића“ синоћ је прикупљено преко 5000 конвертибилних марака за Леоново лијечење.