У организацији ЈУ „Културни центар“ Градишка и фитнес тренера Бранкице Даниловић у недјељу, 04. новембра на платоу испред Културног центра Градишка одржан је „Хуманитарни тренинг“ за помоћ у лијечењу једногодишњег Леона Радака, који болује од тумора јетре.
Грађани Градишке и овај пут су подржали хуманитарну акцију и у складу са својим могућностима донирали новаца за Леоново лијечење.

Поред организатора Бранкице Даниловић, учешће на хуманитарном тренингу узели су фитнес тренери: Вања Шмитран, Свето Ерцег, Вера Калајџић, Марина Љепојевић, Бранкица Скендерија и Срђан Тешић .
Бранкица Даниловић рекла је да је хуманитрани тренинг мали допринос хуманитарној акцији која је недавно покренута у Градишци за помоћу у лијечењу Леона Радака.
-Ово је други хуманитарни тренинг који организујем ове године у сарадњи са Културним центром и директором Жељком Благојевићем. Прије неколико мјесеци организовали смо тренинг за нашег суграђанина Владу Борковића и сакупили значајна средства за његово лијечење . Захваљујући добрим и хуманим људима, Владо је данас много боље. Надам се да ћемо сви заједно сакупити потребна средства за лијечење малог Леона Радака и тако помоћи да што прије оздрави и ужива у дјетињству, истакла је Даниловићева. На хуманитарном тренингу прикупљено је око 500 конвертибилних марака.