На стадиону „13 скојевки „ у Грбавцима, јуче је симболично посађено тринаест садница јелки , које су дар Културног центра Градишка. Овом приликом, директор Културног центра Жељко Благојевић заједно са фудбалерима ФК „13 СКОЈЕВКИ“ и тренером Бојаном Вујићем посадио је јелке око стадиона Гајеви.

-Културном центру 30 садница јеле поклонила је „Шумарија“, а ми преко „Зимског града“ и зимске чаролије поново их вратили у природу . Дио садница даровали смо основним школама, а симболично тринаест јелкица је данас посађено на стадиону Гајеви ,који је симбол страдања 13 младих дјевојака овог села, рекао је Благојевић.
Благојевић је додао ,да је Културни центар на један лијеп начин организовао даривање Клубу „13 скојевки“ који се тренутно налази на првом мјесту општинске лиге .
Бојан Вујић, тренер ФК „13 скојевки“ истакао је ,овом приликом да је однедавно на челу ове сјајне екипе, те да има одличну сарадњу са фудбалерима, који су искусни играчи.
Такође, Вујић је похвалио мјештане села Грбавци који су,како каже, изузетни људи, одлични навијачи и велики љубитељи фудбала, те да са ужитком води овај клуб . Он је додао ,да екипа вриједно ради и напредује, а циљ им је да уђу у виши ранг .
Један од оснивача ФК „13 скојевки“ ,Спасоја Томић каже да је јако поносан на успјех свог клуб ,који под овим именом постоји већ 28 година. Задовољство ми је помоћ у било ком смислу, како би клуб опстао и напредовао у будућности, каже Спасоја.