Кристина Милутин, ученица деветог разреда ОШ „Васа Чубриловић“, једна је од првих која се јавила на конкурс за најбољи литерарни рад, који је расписан у оквиру Фестивала „Витезово пролеће“.
Кристина је јуче лично доставила своју ауторску пјесму о највећем српском научнику, Николи Тесли у Културни центар, и том приликом разговарала са директором Жељком Благојевићем и његовим сарадницима.
Милутинова је највјернији посјетилац готово свих програмских садржаја у КЦ, а како истиче најдраже су јој представе, домаћи филмови и рок концерти. Поред тога, ова изузетна дјевојчица, вјерни је пратилац ФБ странице Културног центра, од које имамо највећи број лајкова, али и по неку сугестију.
Джепарац, који добија од родитеља, али најчешће од баке, готово увијек потроши на улазнице за неки занимљив програм у нашем храму културе.
Овом приликом, директор Културног центра Жељко Благојевић наградио је нашу велику пријатљицу, Кристину Милутин годишњом пропусницом за све програмске садржаје у Културном центру.
Благојевић је Кристини пожелио много среће у даљем школовању, да настави писати поезију и наравно да остане највјернији посјетилац Културног центра.