Поводом одржавања Треш филм фестивала „Градишка 2015“ у Културном центру одржана је конференција за медије.
Културни центар Градишка у сарадњи са Удругом ТРЕШ из Вараждина другу годину за редом организује Треш филм фестивал. Овогодишњи Фестивал одржаће се од 15. до 17. септембра 2015.године.
Свечано отварање Треш филм фестивала у Градишци биће уприличено у уторак ,15 . септембар, 2015. у 19 часова у малој сали КЦ након чега ће бити приказани промотивни филмови, а дружење присутних ће се наставити на концерту фестивалског бенда „Факин Лајсне“, и рок бенда „Аурора“ на отвореној сцени испред КЦ.
Наредна два дана ( сриједа и четвртак, 16.и 17. септембра) од 20 до 22 часа у малој сали КЦ биће приказивана селекција филмова са десетог јубиларног Траш филм фестивала, који је ове године одржан у Вараждину.
Директор Културног центра Жељко Благојевић истакао је да је ријеч о фестивалу нискобуџетних филмова сврстаних у четири категорије: акција, борилачки, научна фантастика и хорор, са сврхом промоције алтернативне културе , и позвао градишку публику да погледа нека од најбољих траш фимских остварења из читавог свијета.
Благојевић је нагласио да је Градишка , уз Берлин/Њемачка/ и Вараждин/Хр/, једини град у Европи који има Фестивал овог типа.
Овогодишњи Треш филм фестивал подржали су: Градишка организација младих (ГРОМ), Удружење „Мост“ и један од најчитанијих градишких потрала GIN.ba