У Градишци приказан филм о народном хероју Милану Тепићу „Небо над Бјеловаром“
У Културном центру синоћ је приказан документарни филм о народном хероју Милану Тепићу „Небо над Бјеловаром“ аутора Недељка Лајшића .
Документарни филм „Небо над Бјеловаром“ говори о херојском чину мајора ЈНА Милана Тепића и војника Стојадина Мирковића, који су погинули у Бјеловару у септембру 1991. године.
Мајор Југословенске народне армије Милан Тепић из Комленца у Козарској Дубици погинуо је 29. септембра 1991. године у бјеловарској касарни на Беденику, након што је дигао у ваздух војно складиште и себе, не желећи да препусти непријатељу оружје којим би убијао његове војнике и народ.
Са њим је погинуо и деветнаестoгодишњи војник Стојадин Мирковић,из Горње Лесковице код Ваљева, који је одбио Тепићево наређење да се повуче са осталим војницима од главног објекта.
Филм о великом човјеку, мајору Милану Тепићу, чији ће лик и дјело заувијек остати симбол патриотизма, херојства и љубави према својој отаџбини и народу, дубоко је дирнуо бројне посјетиоце на пројекцији у Културном центру Градишка.
-Нико није сједио вечерас у овој сали, а да није потекла суза дубоко потресна и истовремено испуњена поносом. Вечерас сам разумјела мајора Милана Тепића, да се херој рађа и херојем се умире, све је то само једно, истакла је професор Радана Вила Станишљевић.
Академски сликар Борислав Прпош рекао је да овај филм о части која васпитава и поука која помаже, један повољан повјетарац насупрот немара и неморала који сада проводимо.
Пројекцији филма у Градишци присуствовао је Александар Тепић син мајора Милана Тепића, којем је овом приликом начелник општине Градишка Зоран Аџић поклонио слику- портрет његовог оца, коју је насликао академски сликар Рајко Поповић.