У препуној сали Културног центра Градишка синоћ је одиграна урнебесна хит комедија „Каква ти је жена, такав ти је живот“ у извођењу Драгана Маринковића Маце.

Ријеч је о представи која већ неколико година одушевљава публику, широм региона.

Градишка публика уживала је у више него духовитој причи о мушко-женским односима али и суровој свакодневици сa којом се суочавају партнери и супружници.

„Каква ти је жена, такав ти је живот“ је представа која поставља питања: Волимо ли да нас воле или волимо да волимо? Колико брак мијења однос двоје људи и саму везу? Што је потребно за складан брак?

Одговоре на ова вјечита питања о односу мушкарца и жене, Драган Маринковић-Маца донио је као и увијек на само њему својствен начин.

Смијех до суза ширио се цијелом двораном током читаве представе што је најбољи показатељ колико се публика забављала и уживала у представи.

За представу “Каква ти је жена, такав ти је живот“ Маринковић каже да је заправо трагикомична, као и све његове представе, јер потиче гледаоце да добро размисле о себи и свијету који их окружује, али наглашава поруку исте, да је љубав смисао живота.