КОНЦЕРТОМ „МРГУДЕ“ ОНЕ ТРИ ОДУШЕВИЛЕ ГРАДИШКУ ПУБЛИКУ

Поводом 8.марта, Дана жена синоћ је у великој сали Културног центра Градишка одржан концерт „Мргуде“ вокалног састава “ОНЕ ТРИ“ којег чине изванредне: Маја Татић, Свјетлана Цеца Видовић и Ружица Чавић.

Током двочасовног концерта припаднице љепшег пола уживале су у својеврсном кабару, најљепшим музичким нумерама различитих жанрова, али и занимљивим и шаљивим дијалозима три даме.

Маја Татић је истакла је да су „Оне три“ претходни концерт у Градишци одржале 2018. године, те да има је велико задовољство, што су у прилици поново да се друже са градишком публиком, поводом Дана жена.

Што се тиче репертоара концерта, Татићева каже да им је најважније да су то добре пјесме, понекад и оне помало заборављене.

-То су увијек пјесме које нама леже, које ми јако волимо, а ако их ми волимо знамо да ће то наша публика препознати, каже Татићева. Она наводи да највише воли да пјева и слуша оне пјесме које имају добар текст и добру поруку.

Састав „Оне три“ формиран је на иницијативу Ружице Чавић.

Ружица Чавић која уједно извођач, сценариста и режисер концерта „Оне три“ истакла је да је концерт у Градишци под називом „Мргуде“ посвећен Перу Кочићу и његовој љубави према супрузи Милки.

Чавићева је додала да у Бањалуци имају концерт под називом „Оне три у огледалу“ чија је тема суочавање са самим собом, како се заправо њих три виде у огледалу.

Свјетлана Видовић каже да је потекла из породице која је гајила љубав према севдалинци и због тога је севдалинка нешто са чим се саживјела и то јако воли да пјева, али додаје да наравно воли и сваку добру пјесму која има добру поруку.

Концерт Оне три под називом „Мргуде“ поклон је градоначелника града Градишка и Културног центара свим припадницама љепшег пола за Дан жена.

Вече испуњено добром музиком и најљепшим емоцијама, судећи по аплаузима публике, било је предиван поклон Градишчанкама свих генерација.