Пре много година, млади Кристофер Робин упознао је групу антропоморфних створења – Вини Пу, Сова, Зец, Прасенце и Њар у шуми од сто хектара и спријатељио се са њима. Његовао их је и хранио. На крају, Кристофер је морао да напусти своје пријатеље да би похађао колеџ – захтевајући од својих пријатеља да се поново брину сами о себи. Затим, током једне посебно хладне зиме – створења на ивици глади одлучила су да преживе, тако што су појели једног од својих најдражих пријатеља – Њара. Тада су постали дивљи и развили су мржњу према цијелом човјечанству, а посебно према Кристоферу Робину.

Пет година касније, Кристофер Робин се враћа у шуму како би се поново спојио са својим пријатељима из дјетињства и доказао својој жени да они нису измишљени. Затим се упознајемо са групом пријатеља – Марија, Џес, Алиса, Зое и Лара. Одлучиле су да побјегну од урбаног начина живота, на дигитални детокс и одмор у удаљену колибу у шуми.

Како пада ноћ, разбеснели Пу и Прасенце почињу да лове сваког човјека на кога наиђу. Уочавају групу дјевојака у колиби и јасно је ко су следеће мете. Могу ли дјевојке преживјети навалу ових антропоморфних чудовишта и шта се догодило Кристоферу Робину?

Термини приказивања:

Петак, 03.03.2023. у 20.00ч

Субота, 03.04.2023. у 20.00ч

претходна објава