На великој сцени Културног центра у Градишци, пред око 500 посјетилаца, одиграна је урнебесна комедија „Хотел 88“ .

Маестрална игра изванредног глумачког четверца у саставу: Тамара Kрцуновић, Јелисавета Орашанин, Милан Марић и Владимир Алексић одушевила је градишку публику причом о два необична љубавна пара на меденом мјесецу у Хотелу 88.

Представа је рађена по мотивима текста “Приватни животи” Н. Kауарда, адаптацију и режију потписује Сташа Kопривица, а продуцент је Љубомир Доронтиц́.

Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би ту провели савршен медени мjесец. Сандра и Марко долазе у тај исти хотел, са потпуно истим циљем. Све би то било врло љупко и романтично да Викторова Ана и Сандрин Марко нису претходно били у врло бурном браку, те слиједе неочекиване страсне и урнебесне промјене код оба пара.

Глумица Тамара Крцуновић, истакла је да ријеч о представи коју цијела глумачка екипа радо игра и увијек „изгара“ на сцени, те да је то сигурно један од фактора дуговјечности исте, али и позитивна повратна енергија коју увијек добијају од публике.

Глумица Јелисавета Орашанина,која игра Сандру, младу дјевојку блогерку истиче је да ову представу играју већ пуних шест година, те да ће у фебруару наредне године имати јубиларно 500 извођење.

Она наводи да се радује сваком новом извођењу и да увујек игра са истим жаром овај позоришни комад, као што је случај и са остатком глумачке екипе.

Глумац Милан Марић, у представи игра Марка, за којег каже да је један занимљив момак, адвокат, бурног карактера али у суштини веома драг. Он наводи да је представа „Хотел 88“ заправо мјешавина жанрова: комедије ,водвиља, мелодраме, али да се добар дио своди на енергију, да нема стајања, те све изгледа као једна брза утакмица.

Марић сматра да управо мјешавина жанрова, која карактерише ову представу, чини је тако дуговјечном и успјешном. Поред тога, наводи и сјајну глумачку екипу, истичући да је рад са њима више од посла.

Глумац Владимир Алексић каже да је тајна успјеха ове представе ,лежи у више фактора, а то је добар сценарио, добра прича, у овом случају комедија, добри ликови и добра екипа која има одличну енергију.

-Ово је екипа глумаца са којима радо дијелим сцену , са којима сам пријатељ и управо ту нашу међусобну љубав и радост играња ове представе препознаје публика и зато нам се изнова враћа, закључио је Алексић.

Гостовање представе „Хотел 88“ у градишком Културном центру организовало је Град позориште Градишка.

Након Градишке, представа „Хотел 88“ ће бити одиграна у Београду и Новом Саду.