У новој адаптацији класика трилера Stephena Kinga и од продуцената филма Невидљиви човјек, дјевојчица са изузетним пирокинетичким моћима бори се да заштити своју породицу и себе од злокобних сила које желе да је ухвате и контролишу.

Више од десет година, родитељи Енди (Zac Efron: Крајње поремећен, шокантно окрутан и зао, Величанствени шоумен) и Вики (Sydney Lemmon: Fear of the Walking Dead,, Насљедници) су у бјекству, очајнички желец́и да сакрију своју ћерку Чарли (Ryan Kiera Armstrong:: Америчка хорор прича: Десета сезона, The Tomorrow War) из сумњиве савезне агенције која жели да искористи њен невјероватни дар да створи ватру, како би направили оружје за масовно уништење.

Енди је научио Чарли како да ублажи своју моћ коју покреће бијес или бол. Али пошто Чарли пуни 11 година, ватру постаје све теже контролисати. Након што један инцидент открије локацију породице, мистериозни оперативац (Michael Greyeyes) је распоређен да зароби породицу и ухвати Чарли једном заувијек. Чарли има другачије планове.

Трајање: 94 мин

Термини приказивања:

Петак 13.05.2022. у 20:30 часова

Субота 14.05.2022. у 20.30 часова

Цијена карте: 4.00 КМ