Синоћ је у малој сали Културног центра Градишка одржано представљање књига „Као мелем на рану“, „Загонетна соба“ и „Суза тражи загрљај“, аутора Душанке Котур Угрице.

Душанку познајем од малих ногу. Она је жељела да будем промотер њених књига, али сам их наравно прво прочитала. Да књиге не посједују квалитет сигурно не би била промотер. Све три су добре, али посебно бих издвојила књигу пјесама под називом „Суза тражи загрљај“. – Изјавила је Јелица Цикота, библиотекар по струци – тренутно у пензији.

Ове три књиге су већ преведене на Њемачки језик и налазе се у националној библиотеци у Берну, Швицарска. Радује ме што Швицарци читају моје књиге и што ће оне остати да живе послије мене, поготово из разлога што у њима између осталог такођер истичем сјећање на страдања српског народа Козаре и Поткозарја у периоду трајања Другог свјетског рата. Радња следеће књиге биће смјештена у четири зида психијатријске болнице у намјери да разбије предрасуде о особама са менталним и неуролошким поремећајима, јер они углавном нису лоши људи, него само нису довољно јаки да изнесу терет живота као што ми то можемо. – Додала је ауторка